Závěsné vůně Little Joe!

Roztomilí panáčci Little Joe v novém provedení! To je novinka tohoto měsíce. 

Ať už trávíte za volantem hodiny na cestách nebo jen krátké chvíle při každodenních pochůzkách, prostředí uvnitř vašeho auta může významně ovlivnit náladu během jízdy. Toho můžete docílit například pomocí nových závěsných vůní Little Joe Bottle, které právě přinášíme na náš e-shop. 

Co je na vůních Little Joe tak jedinečného?

Little Joe není jen obyčejná vůně do auta. Tato značka si získala srdce řidičů po celém světě díky kombinaci hravého designu a kvalitních, dlouhotrvajících vůní. Malá postavička Joe je nejen roztomilá, ale také funkční. Odstraňuje z auta nepříjemný zápach a dodává aroma, které vás bude doprovázet až 45 dní!

Nové vůně v naší nabídce

V našem e-shopu teď můžete vybírat z těchto populárních variant:

Bamboo – Hledáte něco lehkého, svěžího a přírodního? Vůně Bamboo vám připomene svěží vzduch po dešti v bambusovém lese. Jemné zelené tóny dodají vaší jízdě uklidňující atmosféru.
Vanilla – Milovníci sladších tónů si přijdou na své s jemnou a hřejivou vanilkou. Tento klasický, nadčasový parfém vám zpříjemní i tu nejdelší cestu a přinese pocit útulnosti.

Nové auto – Chcete aby Vaše auto vonělo jako nové? Tak neváhejte a sáhněte po této vůni!

Vůně květin – Pro ty, kteří preferují letní a sladké vůně, vůně květin je tou pravou volbou. Tajemné a elegantní aroma vám přinese pocit svěžesti a uvolněnosti při každém nastartování motoru.

 

Proč si zamilujete vůně Little Joe?

Dlouhá výdrž – Každá vůně Little Joe vydrží až 45 dní, což zaručuje dlouhodobou svěžest.

Originální design – Malý Joe v různých barvách je stylový a skvěle se hodí jako dekorace do auta.

Perfektní dárek – Vůně Little Joe jsou ideálním dárkem pro každého, kdo si rád zpříjemňuje jízdu autem.

Nezáleží na tom, jestli jste milovníkem sladkých, svěžích nebo dřevitých vůní – v nabídce Little Joe si určitě najdete tu svou oblíbenou. 

Objednávejte nyní a dopřejte si vyvoněnou jízdu!